Opiskelijoiden tukena jo vuodesta 2018. 
Blogi Tutustu Lataukset Lisenssit Tuki Beta In English

 

L'Math – mikä?

L'Math on lukiolaisille suunnattu matemaattinen tekstieditori, joka on rakennettu ylioppilaskokeista tutun Abitti® -editorin päälle. Ohjelmisto on yksityishenkilöille ilmainen, nyt ja aina.

L'Math tarjoaa käyttäjille monia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät ohjelman käytöstä käytännöllistä ja helppoa.

Käytä ilman nettiyhteyttä

Ohjelmisto asentuu koneellesi työpöytäohjelmaksi, ja toimii ilman nettiyhteyttä. Älä anna offline-tilan estää opiskelua.

Tallenna muistiinpanot ja tehtävät

Voit tallentaa tekemäsi tehtävät ja muistiinpanot oikeiksi tiedostoiksi. Ei pilvihössötystä, tiedät itse missä datasi on.

Muunna tehtävät helposti pdf-muotoon

Palautukset opelle pdf-muodossa? Hoituu. Kertauslappujen printtaus oikealle paperille? Onnistuu. Ja TeX-kaavat näyttävät hyvältä.

Toimii Windowsilla, macOS:lla ja Linuxilla

L'Mathin voi asentaa Windowsille, macOS:lle ja Linuxille. Ei huolta, olit sitten peruskäyttäjä tai totaalinen pingviinifani.

 

Lataa ilmaiseksi

Jos asennat L'Mathin itse ja käytät sitä omalla laitteellasi ja henkilökohtaisiin tarkoituksiin, voit ladata L'Mathin ilmaiseksi vaikka heti!

Organisaatiolisenssit

Jos käytät L'Mathia oppilaitoksen tai työnantajan laitteella tai osana liiketoimintaa, tulee sinun hankkia maksullinen lisenssi.

 

YLI 60

lukiota, kuntaa, kaupunkia, yritystä, yhdistystä ja muuta toimijaa asiakkaana

5000+

yksityis- ja ilmaiskäyttäjää käyttää L'Mathia viikottain tai päivittäin

96,8 %

vastaajista koki L'Mathin käytön miellyttäväksi käyttäjäkyselyssä

 

L'Math on mielestäni loistava ja helppokäyttöinen sovellus, josta on ollut suuri apu mm. matematiikan, fysiikan ja kemian tehtävien tekemisessä. Teette mahtavaa työtä, jatkakaa samaan malliin! :)
– Käyttäjäkysely 2021

On toiminut hyvin ja vastaa hyvin YO-kirjoituksissa käytettävää vastaavaa vastausjuttua
– Käyttäjäkysely 2021

Aika hyvä sovellus, kun voi tallentaa kaikki kurssin tehtävät yhteen tiedostoon. Käytän L'Mathia useammassa aineessa.
– Käyttäjäkysely 2021

Ilmoitin ongelmasta kehittäjälle (tiedosto ei avautunut) ja sain hyvin pikaisesti kattavan vastauksen ja apua ongelmaan!
– Käyttäjäkysely 2021

Excellent program. I strive to myself one day create something this useful and helpful. Thanks for your work, you have made thousands of students' lives easier in Finland.
– Käyttäjäkysely 2021

 

Kaavat kauniimpina kuin koskaan

L'Mathissa, kuten alkuperäisessä Abitti®-editorissakin, matemaattiset kaavat muodostetaan -komennoilla, joista ohjelma piirtää kauniita vektoroituja kuvia.

L'Mathissa on upotettuna YTL:n helppokäyttöoinen kaavaeditori, joka on käytössä myös sähköisissä ylioppilaskokeissa. TeX-osaamista ei tarvita, mutta siitä voi olla hyötyä!

 

Palautukset siisteinä ja selkeinä

L'Math tekee luomiesi sisältöjen tallentamisesta ja jakamisesta helppoa. Voit luoda siistit ja selkeät pdf-tiedostot suoraan L'Mathilla. Sivujen ja työkirjojen vieminen on mahdollista myös html-muodossa!

Maksullisessa oppilaitosversiossa on myös pilvipalveluista tuttu "Jaa linkillä" -toiminto, jolla tehtävien lähettäminen opettajalle (...tai kaverille) on vielä pdf-palautustakin helpompaa. Palvelussa on myös arviointityökalu, ja jaettuja sivuja voi suojata salasanalla.

» Oppilaitosversiolla jaettu esimerkkitiedosto

 

Kokeile asentamatta!

Voit kokeilla L'Mathin verkkoversiota laitteilla, joille et voi tai halua asentaa sitä heti. Verkkoversio sisältää riittävät perus­ominaisuudet tehtävien tekemiseen ja tallentamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Voit ladata L'Mathin ilmaiseksi omalle itse hallinnoimallesi laitteelle. Lukioiden ym. laitteille voi hankkia yhteis­lisenssin.

 

Viimeisimmät uutiset