Blogi Tutustu Lataukset Lisenssit Ohjeet Beta In English

 

L'Math – mikä?

L'Math on lukiolaisille suunnattu matemaattinen tekstieditori, joka on rakennettu ylioppilaskokeista tutun Abitti® -editorin päälle. Ohjelmisto on yksityishenkilöille ilmainen, nyt ja aina.

L'Math tarjoaa käyttäjille monia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät ohjelman käytöstä käytännöllistä ja helppoa.

Käytä ilman nettiyhteyttä

Tallenna tehtäväsi

Muunna tehtävät helposti pdf-muotoon

Toimii Windowsilla, macOS:lla ja Linuxilla

 

Lataa ilmaiseksi

Jos asennat L'Mathin itse ja käytät sitä omalla laitteellasi ja henkilökohtaisiin tarkoituksiin, voit ladata L'Mathin ilmaiseksi vaikka heti!

Oppilaitoslisenssit

Jos käytät L'Mathia oppilaitoksen tai työnantajan laitteella, tai osana liiketoimintaa, tulee sinun hankkia maksullinen lisenssi.

 

Hyvästit harakanvarpaille

Palauta tai jaa tehtävät helposti siisteinä printteinä tai linkkeinä – klik!

Ikuisesti diginä

Kadonneet tai rikkinäiset vihkot eivät vaivaa, tehtävät kulkevat mukana diginä!

Kohti YO-kokeita

Opit käyttämään Abitti®-kaavaeditoria, jota käytetään yo-kokeissa!

Omalla tyylillä

Personoi muistiinpanot ja tehtävät omilla fonteilla, väreillä, korostuksilla ja kuvilla!

 

Kaavat kauniimpina kuin koskaan

L'Mathissa, kuten alkuperäisessä Abitti®-editorissakin, matemaattiset kaavat muodostetaan -komennoilla, joista ohjelma piirtää kauniita vektoroituja kuvia.

L'Mathissa on upotettuna YTL:n helppokäyttöoinen kaavaeditori, joka on käytössä myös sähköisissä ylioppilaskokeissa. TeX-osaamista ei tarvita, mutta siitä voi olla hyötyä!

 

Palautukset siisteinä ja selkeinä

L'Math tekee luomiesi sisältöjen tallentamisesta ja jakamisesta helppoa. Voit luoda siistit ja selkeät pdf-tiedostot suoraan L'Mathilla. Sivujen ja työkirjojen vieminen on mahdollista myös html-muodossa!

Maksullisessa oppilaitosversiossa on myös pilvipalveluista tuttu "Jaa linkillä" -toiminto, jolla tehtävien lähettäminen opettajalle (...tai kaverille) on vielä pdf-palautustakin helpompaa. Palvelussa on myös arviointityökalu, ja jaettuja sivuja voi suojata salasanalla.

» Oppilaitosversiolla jaettu esimerkkitiedosto

 

Kokeile asentamatta!

Voit kokeilla L'Mathin verkkoversiota laitteilla, joille et voi tai halua asentaa sitä heti. Verkkoversio sisältää riittävät perus­ominaisuudet tehtävien tekemiseen ja tallentamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Voit ladata L'Mathin ilmaiseksi omalle itse hallinnoimallesi laitteelle. Lukioiden ym. laitteille voi hankkia yhteis­lisenssin.

 

Viimeisimmät uutiset