Demosta todelliseen editoriin?

L'Math on ohjelmisto, jolla voit luoda, tallentaa ja testata Digabista tuttuja kaavoja. Treenaa YO-kokeisiin vaikka kurssin tehtäviä tehdessä!


Mikä ihmeen L'Math?

L'Math, pidemmin L's Math Editor, on tietokoneelle ladattava matematiikkaeditori. Sillä voi kirjoittaa tekstiä ja tuottaa matemaattisia kaavoja sähköisissä yo-kokeissa käytössä olevaa vastauslaatikkoa käyttäen.

Editori on kätevä esimerkiksi YO-kokeisiin harjoittelussa sekä matematiikan, fysiikan ja kemian tehtävien tallentamisessa.

Editorissa voi luoda sivuja, joista jokainen vastaa Digabi-järjestelmässä käytettävissä olevaa vastauslaatikkoa. Tekstin sekaan voi lisätä kaavoja ja kuvankaappauksia. Työkirjat tallennetaan tavallisiksi tiedostoiksi, joita voi siirrellä ja vaikkapa jakaa muille käyttäjille pilvipalvelujen kautta.

Treenaa!

Harjoittele kaavojen kirjoittamista yo-kokeessa käytössä olevalla editorilla, joka on upotettu osaksi ohjelmaa.

Tallenna!

Käytä L'Mathia vaikka matikanvihkona ja tallenna muistiinpanot ja tehtävät omalle koneellesi myöhempää käyttöä varten.

Tutustu!

Liitä kuvankaappauksia toisista ohjelmista, muotoile tekstiä ja käytä peruslaskinta nopeuttaaksesi opiskelua!

 

Mukaan kehittämään?

Liity betatestaajiin saadaksesi uusimmat ominaisuudet käyttöösi ennen muita! L'Mathin beta-ohjelmassa voit etsiä bugeja, testailla tulevia ominaisuuksia ja nauttia beta-viestinnästä sähköpostilistalla.

Voit liittyä mukaan betatestaajiin lähettämällä sähköpostia ohjelmiston kehittäjälle. Betatestaajat saavat säännöllisesti tietoa tulevista muutoksista ja ominaisuuksista.

» Lue lisää beta-sivulta

 

Opiskelijalle ilmainen, nyt ja aina.

Ohjelmiston perusversio on yksityishenkilöille ilmainen. Tiedämme, miltä tuntuu ostaa kalliita lisenssejä vaikeakäyttöisiin ohjelmiin.

 

 

 

Joko kerroit kaverille?

Tykkäämällä L'Mathista Facebookissa ja jakamalla ilosanomaamme eteenpäin autat monia nykyisiä ja tulevia kirjoittajia treeniurakassaan.

Kerromme uusimmat L'Math-juorut ja muuta aiheeseen liittyvää löpinää Facebook-sivullamme ja sähköpostilistallamme. Facebook-sivu on ehdottomasti helpoin tapa päästä matkaan mukaan, mutta voit myös halutessasi pyytää pääsyä sähköpostilistalle alapalkista löytyvästä sähköpostiosoitteesta.

Lataamaan?

Voit ladata ohjelmiston Windows-, macOS- ja Linux -käyttöjärjestelmille.


Abitti on Ylioppilastutkintolautakunnan rekisteröity tavaramerkki. Tämä sivusto tai L'Math-ohjelmisto eivät ole Ylioppilastutkintolautakunnan virallisesti hyväksymiä tai tuottamia palveluita.

Ota yhteyttä! Roni Lehto, kehittäjä - roni.lehto (at) lehtodigital.fi

» Translate with us!    » Lehto Digital    » L'Math Facebookissa

Sivusto ja L'Math on rakennettu Nokialla

© Roni Lehto 2019

Käyttöehdot